GDN Tuinen - Tuinaanleg & Tuinonderhoud
Waarom GDN Tuinen?
Ervaren in aanleg en onderhoud
Specialisatie in daktuinen
Specialisatie in leibomen
Certificaat fytolicentie voor professionele sproeimiddelen

Tuinman die van aanpakken weet

Uw tuin heeft meer functies dan u denkt. Het is niet alleen de plek waar u tot rust kan komen op een mooie lente- of zomerdag. Het is ook de plaats voor een gezellige barbecue of aperitief. En vergeet de speelruimte voor de kinderen ook niet. Enfin, al dat groen rond het huis is dus wel leuk meegenomen.

Maar om daar iets moois van te maken, moet de tuin goed aangelegd zijn en regelmatig onderhouden worden. Als u een nieuwe tuin wil, is een advies van een ervaren tuinman dus zeker geen overbodige luxe. 

Tuinrenovatie en onderhoud

Ook wanneer u een oudere tuin heeft die u grondig wil veranderen, is een tuinaannemer aangewezen. Is de tuin helemaal naar uw zin? Dan willen we dat ook bewaren met goed onderhoud en regelmatige herbeplanting waar nodig. 

Bij GDN Tuinen kunt u daarom terecht voor al uw tuinwerken, gaande van aanleg tot volledig onderhoud, snoeien en het plaatsen van terrassen.

Bent u op zoek naar een hovenier die u helpt met het aanleggen of het onderhoud van uw tuin? Of wilt u uw verouderde en verwilderde tuin eens goed opfrissen? Vertrouw dan op Gunter De Neef van GDN Tuinen uit Evergem.

Neem hier contact op voor een afspraak voor uw tuinplannen.