Over GDN Tuinen

Home 9 Over ons

Een liefde voor groen en natuur

 

Het verhaal achter GDN Tuinen begint in Dendermonde. Gunter De Neef ontdekte daar de rustgevende kracht van de natuur in de plaatselijke parken, bossen en andere groenzones.

Zo groeide meteen ook de passie en de interesse om daar iets mee te gaan doen. Zo is GDN Tuinen uiteindelijk begonnen als bijberoep naast een voltijdse job.

In 2021 vieren we reeds ons vierjarig bestaan.

Opleidingen en bijscholingen

Je kan niet zomaar beginnen als tuinaanlegger. Je hebt een zekere kennis en scholing daarvoor nodig. Daarom ging Gunter voor 2 jaar hovenier studeren in het avondonderwijs. Momenteel volgt hij ook een bijkomende opleiding in fytolicentie, zodat hij met professionele sproeimiddelen mag werken in tuinonderhoud.

Ook in de toekomst blijft Gunter zichzelf bijscholen, zodat hij volgens de nieuwste methodes en tuintrends blijft werken.

Activiteiten en werkregio

GDN Tuinen is gevestigd in Evergem en werkt in de hele regio Gent en Meetjesland. Dat zijn dus tuinen in onder meer Eeklo, Maldegem, Waarschoot, Zomergem, Lovendegem, Zelzate, Assenede, Lembeke, Wachtebeke, Drongen, Sint-Martens Latem, Sint-Denijs Westrem, Destelbergen, Oostakker, Sint-Amandsberg, Heusden, Laarne en omliggende gemeenten.

U kunt op Gunter De Neef rekenen voor alle aanleg en onderhoudswerken:

 

  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud
  • Tuinrenovatie
  • Houtconstructies

Wenst u een offerte
voor uw project?

Wenst u meer informatie of een offerte voor uw project? Neem hier contact op.

Corona proof uw tuinproject bespreken?

Maak een afspraak voor een gesprek via videocall.